Groot!

Ultralicht!

Stijlvol!

En spotgoedkoop!

5 sterren
Uitstekend 4.9 uit 5! Op basis van 11640 beoordelingen

Standaard levering

4 werkdagen

Spoed-service

1 werkdag

Klantenreacties

Bestellen was nog nooit zo makkelijk

Bestellen is simpel! Korte levering en goed verpakt. En top kwaliteit.

Wil Vervenne

lees review

De foto’s waren prachtig

De geleverde foto was niet helemaal het formaat om de foto af te drukken. Ik werd hierover geïnformeerd en samen tot een oplossing gekomen. Super.

Will Van Dijk

lees review

Snelle service en van hoge kwaliteit!

Goede kwaliteit en snelle service

Stefan Withaar

lees review

Was iedereen maar zo lief als die dames…

Was iedereen maar zo lief als die dames aan de telefoon bij afdeling verkoop Nederland, dan ziet de wereld er heel anders uit !

Fred Meijers

lees review

Tevreden

Snelle levering en een prachtig resultaat. De ontvangers waren blij met hun grote foto op plexiglas

Laura Tietema

lees review

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Snel antwoord gehad op mijn vraag vooraf. Bestellen via website gaat gemakkelijk. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi product (Custtomshapes) en snelle levering.

Jelle

lees review

Fijne kwaliteitscontrole

Fijn dat Herinneringen op Linnen meekijkt met de kwaliteit van de ingeleverde bestanden, zo konden we er gezamenlijk voor zorgen dat het bestelde product van geweldige kwaliteit was! En we nu genieten van iets prachtigs aan de wand.

Helma van den Hoek

lees review

Top service

Ik had een review erop gezet dat het niet op steenstrips vast bleef zitten en kreeg meteen antwoord. Ze zouden een ander plak methode toesturen . Die heb ik binnen gekregen na een paar dagen . En deze blijven tot nog tot wel zitten . Dat noem.ik nog eens een service van zo,n top bedrijf . Bedankt

Mw. H. Smits

lees review

Prachtig

Mooi en snel geleverd zeer tevreden

Anja Troster

lees review

Goede service en meegedacht!

Heel goede service en meegedacht om een foto toch passend te krijgen op een canvas! En een heel mooi resultaat!

Karin Verhagen

lees review
BIGS. best beoordeeld
Herinneringen op Linnen
BIGS.®
Nu vanaf maar € 49,95 per stuk
Uitstekend 4.9 uit 5!
5 sterren
11640 beoordelingen

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van BIGS.®?

  Onze levertijd is 4 werkdagen. Of kies voor onze spoedservice en dan leveren wij binnen 1 dag!

 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?

  Onze verzendkosten bedragen € 5,95 per bestelling.

 • Van welk materiaal zijn de BIGS.® gemaakt?

  De BIGS.® zijn gemaakt van een lichtgewicht maar tegelijk supersterk foamboard. De lijst is gemaakt van een duurzame houtsoort en naderhand gespoten met een prachtige gladde zijdeglans lak.

 • Hoe dik zijn de BIGS.®?

  De lijst van de BIGS.® is 1,7 cm dik.

 • Hoe hang ik mijn BIGS.® op?

  Elke BIGS.® wordt geleverd met 4 GRATIS en slimme magnetisch ophangsystemen. Je plakt je BIGS.® eenvoudig met tape op de muur en hangen ze niet recht? Geen probleem! Door het magnetische systeem kan je ze verschuiven tot ze helemaal recht hangen. Op deze manier kan je ook heel snel je BIGS.® onderling verwisselen of een nieuwe ophangen.

 • Zijn de BIGS.® geschikt om buiten op te hangen?

  Nee, dit raden wij voor dit product niet aan.

 • Hoe maak ik mijn BIGS.® schoon?

  Je kan de BIGS.® door het magnetische ophangsysteem supermakkelijk van je muur halen en afdoen met een zachte en licht-vochtige doek.

Verstuur
Lieve kat Tom met feestmuts
Bastiaan

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Bastiaan, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Janus

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Janus, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Kasia

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Kasia, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Mark

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Mark, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Marthe

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Marthe, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Marissa

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Marissa, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Anne-Sophie

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Anne-Sophie, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Amco

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Amco, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Kaylee

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Kaylee, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Laurens

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Laurens, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Margit

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Margit, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Julia

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Julia, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Wouter

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Wouter, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!